BATMAN / MERKEZ - Borsa İstanbul Belde İlkokulu

Ock

Kitap Kurdu Projesi kapsamında öğrencilerimize kitap kurdu belgeleri dağıtıldı.

Ock

Okulumuzdan bir grup öğrenci Bataman TED Kolejini gezdi.Öğrencilerimizle yakından ilgilenen Kolej görevlilerine teşekkür ederiz.

Ock

Değerli velilerimiz Veli Görüşme Salonumuz sizler için hazırlandı. Haftaiçi 09:00-18:00 saatleri arasında  0531 55 47 97 numaralı telefonu arayarak öğrencinizin  öğretmeni ile görüşmek için randevu oluşturabilirsiniz.

Ock

Halk Sağlığı Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik  Tip 1 Diyabet Eğitimi verildi.

Ock

Okulumuz bünyesinde,Halk Eğitim kapsamında velilerimiz için "Ebru ve Tezhip" kursu açıldı.Kursa katılım sağlayan kursiyerlere Ebru ve Tezhip sanatı eğitimi verilmektedir.

Ock

Okulumuz idareci ve öğretmenlerine, AB,TÜBİTAK, ve Erasmus+ projelerine yönelik Proje Döngüsü Yönetimi(PCM) eğitimi verildi. Eğitim için Valilik Proje Ofisindeki görevlilere  teşekkür ederiz.

Ock

Rehber öğretmenlerimiz tarafından okulumuz öğretmenlerine "Doğal Afet Öğretmen Sunumu 3D Etkinliği" gerçekleştirilmiştir.

Ock

04/12/2023 Pazartesi günü AFAD çalışanları tarafından öğrencilerimize yönelik farkındalık eğitimi verildi.AFAD görevlilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun.Borsa İstanbul Belde İlkokulu ailesi olarak güzel bir gün geçirdik.Emekleri için tüm BİST BELDE İLKOKULU ailesine teşekkür ediyorum.

Ock

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında okulumuzda sevgi, iyilik, umut dolu mücadele teması ve çocukluk çağı lösemi hastalığının rengi ola TURUNCU günü düzenleyerekfarkındalık oluşturma çalışmalrında biz de varız dedik.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Şehit yakınları ve gazileri okulumuzda ağırladık.

Ock

05/10/2023 tarihinde polis memuru Hatice EYÜBOĞLU tarfından öğrencilere trafik eğitimi konusunda bilgilendirme yapılmıştır.Öğrencilerimizi bilgilendiren polis memuru Hatice hanıma okulumuz adına teşekkür ederiz.