BATMAN / MERKEZ - Borsa İstanbul Belde İlkokulu

Ock

Dünya Afet Azaltma günü etkinlikleri kapsamında 13/10/2023 Cuma günü saat 11:00'de velimiz itfaiye eri Ahmet CAN ile birlikte öğrencilerimize yönelik hem afetlerde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmeler hem de meslek tanıtımı yapıldı.

Ock

Meslek tanıtımı- buluşmalaı kapsamında Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni değerli velimiz M. Emin GÜLMÜŞ öğrencilerimizle bir araya gelerek "Hayatımızı Kolaylaştıran Buluşlar" konulu söyleşi gerçekleştirdi. Katkılarından dolayı velimiz sayın M.Emin GÜLMÜŞ' e teşekkür ederiz.

Ock

Projede doğayı korumak amacıyla; çevre dostu alışkanlıkların kazandırılması ve doğal kaynakların verimli kullanılması adına hem doğayı hem de kaynakları koruma, enerji tasarrufu, atık miktarını azaltma gibi faaliyetlerin yanı sıra çevre kirliliğini azaltmak amacıyla  atık malzemelerin geri dönüştürüldüğü faaliyetler düzenlenmektedir.

Ock

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından öğrencilerimize "Sağlıklı Yaşam ve Teknoloji Bağımlılığı Semineri"verildi.

Ock

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri için "Kitap Okuma Etkinliği" yapıldı.Etkinlik sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Ock

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından öğrencilerimize hijyen eğitimi verildi.

Ock

Okulumuzda 12-18 Aralık Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftası Etkinlikleri yapıldı.

Ock

İl koordinatörü Sayın Berfin BİLEK tarafından okulumuz öğretmenlerine Harezmi Eğitim Modeli ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

EBAP Koordinatörü Derya Uğur KAHRAMAN tarafından okulumuz öğretmenlerine "Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.