BATMAN / MERKEZ - Borsa İstanbul Belde İlkokulu

(0)
BELDE MAH. 3229 SK. BORSA İSTANBUL BELDE İLKOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilkokul olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
Başarılar
AKADEMİK BAŞARILARIMIZ: 2010 Ortaöğretime geçiş yerleştirme sonucuna göre okulumuzdan; 3 Fen Lisesi 26 Anadolu Lisesi 4 Öğretmen Lisesi 9 diğer liseler olmak üzere toplam 42 öğrencimiz yerleşmiştir. SPOR BAŞARILARIMIZ Yıl: 2011 Etkinlik:Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası Başarı.Batman 2.liği Yıl:2011 Etkinlik:Küçük Erkekler Futbol Turnuvası Başarı:Batman 3.lüğü Yıl:2010 Etkinlik:Küçük Kızlar Atatürk Kır Koşusu Başarı:Batman 2.liği, 2018-2019 Eğitim öğretim yılında BİLSEM Abalone zeka oyunlarında 1. sınıf öğrencimiz Hiranur EKER İl 2.si olmuştur.
Öğretim Şekli :Okulöncesi:İkili Eğitim İlkokul :Normal Eğitim
Ulaşım
Belde ve Çamlıtepe Mah. yürüme mesafesinde. Merkezden şehir içi minibüsler ile 5-10 dk.´da bir ulaşım rahatlıkla yapılmaktadır.
Okula birçok özel taşıma servisleri ile hizmet verilmektedir.
Belde Mh. 3229. Sokak No:5 Merkez/ BATMAN
3-4 Km
Halısaha, Masa Tenisi, Turnuvalar, Geleneksel çocuk oyunları vs...
Munazara, Stem Çalışmaları, Akıl ve Zeka Oyunları vs..